Sulte, fryse, bli blakke, krepere.. joda, det ble vanlige folks tur

Er det en ting Regjeringen Støre har vist det norske folk så er det at de er totalt ute av sync med vanlige folk og hva også helt vanlige lønnsmottakere nå sliter med.

Du skal ha rimelig tåkesyn samt være ufattelig arrogant når du ikke klarer innse at økte matvarepriser, økt rente, økte priser generelt på toppen av strømpris-galskapen ikke er i nærheten av å bli kompensert av skattelette på 4-5000 i året.

Alle «vanlige folk» har ikke barn i barnehage, på sfo eller annet Regjeringen sitter og skryter av hver gang noen stiller spørsmål ved handlingslammelsen de viser feks rundt strømprisene. «Strømstøtte-ordningen» er vel og bra den i og for seg, men Regjeringen sørger først for at vi må betale mer enn dobbel vanlig pris på strøm før de gjør noe som helst.

Det er altså så ille at mange i Norge nå sitter i egne hjem og fryser. De sitter i egne hjem og sulter. De sitter i egne hjem og blir sakte men sikkert loppet for penger av det norske system, av den norske regjering. Ja, det går så langt at folk dør fordi de ikke orker mer.

Det er en underlig situasjon å være i nå. I mine øyne har Norge, så lenge jeg har fulgt med, aldri hatt en mer usolidarisk regjering enn vi har nå, nettopp med en regjering som mener selv de er svaret på solidaritet.

Handlingslammelsen rammer de svakeste selvsagt hardest. Støre slo seg på brystet og mente de på trygd kom til å bli svært fornøyd med 333,- ekstra i måneden, altså 4000 i året. Det vitner for meg om en komplett villfarelse om hvordan folk med lite penger har det.

Nå er det jo da også slik at vanlige lønnsmottakere sliter. Mat-køer har aldri vært så lange. I Hønefoss har man en frivillig hjelper som kaller seg «En hjelpende hånd».. De har aldri lagt ut så mange «caser» som de gjør nå.

Barn og ungdom, som regjeringene dytta foran seg gjennom hele covid-opplegget blir nå ofre når idrettshall etter idrettshall enten helt eller delvis stenges på grunn av strømpriser.
Forretninger lukker dørene eller må gå til permitteringer for å overleve.

Støre, Vedum og de andre ministerne som får lov å uttale seg står med rett rygg og sier at de er bekymret for at hvis de satte makspris på 50 øre så ville folk i Norge gå helt bananas med strømbruk.  Det virker ikke som noen av de helt forstår at selv 50 øre er meget dyrt for de aller fleste i Norge..siden vi jo er vant til å betale rundt 30 øre.

Det er en skam at politikere (alle på Stortinget) som har vært med på å innføre det elektriske samfunn nå ikke tar grep på vegne av det norske folk. Vi bor i et land der vi må varme opp husene våre 7 måneder av året. Politikerne har tvunget oss over på strøm. Da kan man ikke samtidig hive oss alle under bussen fordi man ser AS Norge sin bankkonto vokse ut av ville helvete fordi man har laget en kvasi-løsning.

Vi må få ned prisene…derfor må renta opp for å dempe forbruket sier de. Det som er jalla med denne setningen er at det er strømprisene som driver de generelle prisene opp (og da forbruk)… Banker regjering inn 50 øre (som fortsatt er dyrt) så ville ting kanskje normalisere seg.

Det er synd folket ikke kan stille mistillit til en regjering og få de avsatt. Den vi har nå er ikke verdig å sitte der.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg