Timeliste for når barn kan skråle på trampolina

Pensjonist-Marie hater trampoline-støy. 

Her skal og må det lages egen trampoline-lov krever pensjonist-Marie som har sett seg lei på at ungene i nabolaget i Tønsberg skriker og skråler spesielt i lunch- og middagsselskapstider.

Klage-Marie og gubben har tutlet rundt i hagen sin i 10 år og brukt masse penger på den og får nå komplett ødelagt denne gleden ved at unger i nabolaget, og spesielt naboens, skråler og leker på trampolinen sin.

Trampoline-loven må inneholde spesifikke hoppetider og krav til lydnivå.

La oss nå se litt på dette med hoppetider.

Sutre-Marie nevner jo selv lunch- og middagsselskapstider.

Lunch spises jo alt ifra 11.00-14.00 sånn -ich siden det jo er stor forskjell på når hvermansen står opp.

Middag spises jo fra ca 15.00 og til (la oss være snille) sånn 20.00 -ich også litt avhengig av når man står opp hver dag.

Det betyr at ungene kan hoppe på trampolina før 11.00 hver dag, men helst ikke for tidlig selvsagt for frokost inntas jo også til visse tider. Videre kan ungene hoppe fra 14.00 til 15.00 hver dag hele uka samt da etter 20.00. Selvsagt da bare på de dager de ikke skal på skole dagen etter. Pass også på at ikke gneldre-Marie har besøk på uteplassen sin på kvelden for ost- og sherry aften.

Forresten:

Jeg lurer på hvor mange av småbarnsforeldrene i nabolaget som har vært forbanna på bråke-Marie og gubben når de har jobba i hagen etter leggetid småbarn? Hvor mange ganger har kjefte-Marie og gubben snekret, slipt, klippet, kuttet, hogd etc i hagen på samme tid som små barn skulle legges?

 

Jeg har vært forbanna på bråk selv jeg i mitt nabolag. Det handler mest om folk som starter med bråk på fredags – og lørdagskveld når vi andre skal sette oss på terrassen. Det er greit å få unna hagearbeid å tidlig fredagskveld samt lørdags dag. Rett og slett vise hensyn.

Jeg har heller aldri sent ungene ut på trampolina klokka 08.00 i helgen.. simpelthen for å vise hensyn.

DET er det dette handler om.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg