Torsdag 15 sept; Full runde i Fjordkraftligaen

Endelig er alle lag i gang i serien.

På en dag der man altså må lese at Furusethallen også står i fare for å måtte kaste inn håndkleet på grunn av strømpriser som er 3 gangeren ift budsjett så er det heldigvis fortsatt kamper som skal skje;

 

18.00 Sparta – Stavanger

18.30 Vålerenga – Stjernen

18.30 Ringerike – Grüner

18.30 Manglerud Star – Frisk Asker

19.00 Storhamar – Lillehammer

 

Sparta – Stavanger.. fryser litt på ryggen når jeg tenker på kamp 6 i fjorårets sluttspill der Sparta sikret kamp 7 på sudden etter å ha utliknet rett før 60 min var gått. Jeg antar at ikke Amfi fylles med like mye folk og lyd i dag, men at stemningen blir god tviles ikke på. Sparta med tap i første kamp, Stavanger serieåpner.

 

Vålerenga og Stjernen, begge lag med 6-3 tap i seriepremieren. Spennende å se hvor disse lagene står til hverandre nå all den tid de er tippet ganske likt midt på tabellen av mange.

 

Ringerike starter sin sesong hjemme mot Grüner som fikk på pukkelen av Manglerud Star i serieåpningen. Grüner tippet på bunn av nær sagt alle, Ringerike tippet 9-8-7 i de tipsene jeg har hørt. Begge lag avhengige av å komme i gang med poengplukking.

 

Manglerud Star og Frisk Asker begge med 6-3 og 3 poeng etter første match. Det blir interessant å se om Manglerud er “7-2 gode” eller om det var en dårlig åpning av Grüner i den kampen. Roy Johansens menn er vel relativt interessert i å skape et fort i Garasjen der alle lag sliter med å ta poeng. Frisk Asker med godt resultat mot Vålerenga drar nok dit

 

Årets første mjøs-derby i dag. Storhamar tippet helt til topps av flere tar imot Lillehammer som av mange har blitt tippet til den dårligste sesongen på lenge. Det så ikke slik ut for Lillehammer mot Sparta i serieåpningen, men det kan godt være Sparta var litt farget av tipsene og undervurderte Lillehammer litt? Når så Martinsen og Reichenberg får ting til å stemme så blir det poeng. Storhamar med 3-6 seier over Stjernen borte kan å sin beste sesong på lenge om samarbeidet Berglund – Thoresen sitter.

 

Jeg kjører oddsen på :

Stavanger, Stjernen, Ringerike, Frisk Asker og Storhamar.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg