Vi er i gang!!! Ringerike i Fjordkraftligaen 2021-2022

Serieåpning borte mot Storhamar lørdag klokka 15.00

Etter en vellykket kick-off torsdag 09 september er laget, trenerne, staben, klubben og supporterne klar for nok en sesong i norges øverste serie i ishockey, Fjordkraftligaen.

Nå skal det sies at Kim Jong Ond, eller hva nå han enn kalte seg da han stakk innom, ønsker å ta over hele Fjordkraftligaen og døpe den om til Atomkraftligaen og samtidig gi noen av klubbene nye navn. Frisk Asker døpes om til Koronafrisk Asker, Lillehammer døpes om til bittelillehamer og MS døpes om til ME…så de blir lettere å spille mot fordi de ikke orker noen ting.

Kick-off bød på god underholdning, presentasjon av spillere samt en prat med Martin Boork. Ja, og selvsagt en fremvisning av åpningsdansen i svensk skal vi danse utført av Per Braxenholm.

Lørdag spilles altså den første kampen borte mot Storhamar. I og med at covid-begrensninger fortsatt eksisterer så vil vel de aller fleste av Ringerike sine supportere måtte se denne på skjerm og ikke “live” i CC Amfi. Nå er det jo slik at sendinger er på TV2 Sumo/TV2 Play så det gjør det lettere og mer stabilt å se kampene en det var på Livearena.

 

Torsdag 16 september klokka 18.30 spilles Ringerike – Grüner

Schjongshallen har vel en kapasitet nå på 400 tilskuere på grunn av covid. Det er jo da ingen hemmelighet at Ringerike ønsker samtlige av de 400 setene besatt med rumper av ulike størrelser. Det blir vel da en salig blanding av sponsorer, årskortinnehavere samt enkeltbetalende tilskuere.

Jeg oppfordrer alle som har billett til kampen, men som ikke kan alikevel, om å melde fra til Janka om dette slik at Ringerike kan selge den plassen, den kampen.

Godt humør, ishockeykunnskap så god som mulig, masse penger til å bruke opp i kioskene, samt ønske om å se verdens beste sport “live”… Det er stikkord til kampen og hva du trenger ta med deg.

 

PS! Så får vi håpe Bendik Eriksens ord om 52 minus inne i hallen gjøres til skamme…

 

Her er samtlige kamper for Ringerike i første runde av Fjordkraftligaen

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg