Vi kan ikke stenge ned Norge hver tredje måned

Vi må lære oss å leve med dette på et vis.

Nå er vi i gang igjen. Smitte, tester, karantene og isolasjon over en lav sko. Nærkontakter her og ventekarantene der..

Det verste av alt.. det ser ut til at de ansvarlige igjen begynner tenke begrensning/stenging istedenfor å tenke «hvordan leve med dette».. for er det noe som er sikkert.. så er det at covid er her..og vi må lære håndtere et liv med smitte blant oss.

Jeg tenker at vi må gjøre ting mye enklere.

Det er en selvfølge at om du er syk og så tester positivt så blir du hjemme.

Er du snørr/hoste-syk og tester negativt et par ganger..ja da får vi stole på at test er korrekt og du slipper være hjemme.

Er noen i huset syke, og tester positivt, ja da tester man seg selvsagt for å være sikker. Er man så symptomfri og test negativ.. ja da kan man leve som vanlig.

Det jeg vil frem til er at vi må få et samfunn der vi faktisk kan stole på hjemmetestene. Hurtigtesting og moral må bli den nye hverdagen inntil vi evt får en kur/medisin mot dette.

Det vi ikke kan er å stenge ned hver tredje måned hver gang et nytt virus ser dagens lys. Vaksineringsgraden må opp og opp.. slik at det eneste som betyr noe er i hvor stor grad folk blir sykehus-sjuke. Om antall innleggelser er stabilt lavt så kan vi håndtere smitte blant oss.

VG, Dagbladet, Nettavisen og alle andre medier må SLUTTE å ha det feteste typene på smittetall. Det er nemlig slik at jo flere vaksinerte jo mindre betyr smittetallet. Da er det innleggelser/død som teller.

Og PS til alle dere «ja, og hvor mange fullvaksinerte var det da» kommentarfeltkrigere: Vaksinerte KAN bli smittet. Vaksinerte KAN smitte videre. Vaksinen er til for å hjelpe kroppen OM man blir smittet.
Kan dere nå få det inn i hue?
Det gjelder aviser og…

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg