Vi må slutte å utsette barna for livet

Vi ødelegger jo barna i dagens Norge.

Nå må det jammen meg være nok.

Ikke nok med at vi slipper lesbiske og homofile mennesker frem i rampelyset og nærmest reklamerer for å skifte fil og leve det glamorøse livet som skeiv, nå har vi (media) sluttet å sensuerere bort det faktum at man normalt sett har hvit jul på østlandet kontra grønn jul på vestlandet. Dette er jo ødeleggende for unge barnesinn og må sporenstreks stoppes/startes opp igjen slik at ikke nok en generasjon unge nordmenn vokser opp, innser sannheten, og må leve et liv med terapi.

Og når vi først er i gang så kan vi godt gjøre litt til for at ikke barna våre skal vokse opp med traumer og depresjoner:

Først og fremst, juletiden vi er inne i; Julesanger og juletradisjoner som inneholder alle referanser til å være glad, lykkelig, være med familien, hvit jul, ha rent og pent hus, spise god mat, ha juletre i stuen, sitte rundt et bord, få presanger, åpne presanger, etc må bort. Det er jo ikke alle barn i Norge som kan, har eller får en jul som dette, og dermed er alle vi andre med på å skape en nasjon av deprimerte barn som helt garantert går under kategorien krenket og diskriminert. Jeg håper bare nasjonen Norge er sitt ansvar bevisst og har ordninger og terapeuter klare til over jul, på skoler og i barnehager.

Så kommer vi til idretten der veldig mange av norges barn oppholder seg mye av fritiden. Norge har jo denne særegne barneidrettsbestemmelsen som sier ingen resultater skal offentliggjøres før man er 13 år. Alle skal spille like mye samme hvor mye man er på trening etc. Denne ordningen er jo åpenbart ikke bra nok. Det står jo et stakkars barn i mål hver gang det trenes og spilles fotball, hockey, håndball, etc. Dette barnet får jo traumer i etterkant av kampene av å slippe inn mål. Nei, barneidretten bør nok fjerne målene i disse idrettene. Videre bør man fjerne kurven i basketball, nettet i volleyball, portene i slalomløypa (som forøvrig må gjøres mindre bratt, man får jo traumer og mareritt av bratte skumle slalombakker). Vi må rett og slett ufarliggjøre enda mer av idretten slik at vi er 100% sikre på at vi ikke skaper tapere, kårer vinnere eller på annen måte er med på å skape dårlige opplevelser.

Skolegangen er jo en annen ting. Den norske stats utklekkingsanstalt for krenkede ungdommer og traumatiserte barn. Det bør straks innføres en anonymitetslov i skolen. Karakterer skal på ingen måte offentliggjøres til noen andre enn den som fikk karakteren. Videre må det være forbudt for elever å snakke seg imellom om karakterer og tilbakemeldinger. Vi vil jo ikke at noen elever skal føle seg mindre kompetente i et fag enn en annen elev. Gymtimer må bli lettere slik at ingen elever på noen måte føler at de er i dårlig form. Praktiske fag må tilrettelegges slik at absolutt ingen føler seg utenfor, det være seg spikking i sløyden eller strikking på formingen.

I dagliglivet må vi straks få en slutt på alt som gjør et barn i stand til å se at andre barn er annerledes, har noe annet, lever på en annen måte, tror på noe annet, ferierer på en annen måte, spiser andre ting til middag, etc etc..  Det at barn oppdager disse tingene er skadelig for et barnesinn og skaper depresjoner, misunnelse, krenkede liv og generelle vonde opplevelser.

Det finnes helt sikkert mye annet vi også må få stoppet.

Dette er hvert fall en start.

Takk.

 

#barn #krenket #misunnelig #idrett #skole #jul #julenisse #snø #homofil #lesbisk #mangfold #familie #ironi #humor #sex #samliv

6 kommentarer
  1. Jeg må tilstå at jeg lo høyt av den professoren vestpå som må ha tenkt litt for lenge og dermed kommet frem til at barn på Vestlandet nærmest utsettes for traumer pga Østlandets reklame for hvit jul. Noen ganger bør man virkelig ikke offentliggjøre sine tanker…
   Jeg er kystsørlending, og her er det ikke noe mer hvit jul enn vestpå. Morsomt om julen blir hvit, men ingen selvfølge. Tviler på at ungene blir så ødelagte av det. Man blir jo vant til værforholdene der man vokser opp, vil jeg tro.

  2. Dette er helt fryktelig. Tenk deg minstemann står der på grønt gress og hører jukenissens fordømmende stemme: Er det noen snille barn her?

   Er det rart det går galt med folk?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg