Vidunderet Kasper Kristensen bøtta inn mål

arkivfoto fra Kaspers FB-profil siden ingen har tatt bilde av han i Ringerikedrakt. Hvordan Manglerud Star lot denne juvelen slippe unna er et mysterie som langt overgår alle Scooby Doo mysteriene du noensinne har sett.

Sensasjonen Kasper Kristensen som i løpet av helgen har takket nei til fest, nach, babb og avsugning av 3 stk smellheite blondiner samtidig, samt meldt pass på samtlige landslag fra U17 til senior krydret den avgjørelsen med å sette ikke en, ikke to, ikke tre, ikke fire, men hele fem pucker i kampen mot Skien, i Skien, i 6 div avdeling øst.

Kasper Kristensen som søndag formiddag møtte opp til avreise i penbukse, pub til pub sko, samt varmdampede dårelokker stikkende ut fra capsen mente alvor allerede fra bussen satte seg i bevegelse. Vi kunne alle se han sitte med øynene lukket og memorere hva han skulle gjøre i matchen.. eller var det kanskje et forsøk på å ikke bli bilsjuk?

Kasper Kristensen dominerte seriekampen i 6 div avdeling øst så til de grader at tidligere Ringerike-spiller Tobias Falkei forsøkte en skudd i farta med innlagt skru nede i ene rundvantet, sånn bare for å blende lyset på Kasper Kristensen litt. Det klarte han ikke. Sånt gjør bare sensasjonen Kasper Kristensen enda mer heltent på å vise alle kunstene, skuddene og fintene han har opparbeidet i repertoiret i sine til nå nesten 17 år.

Dette var Kasper’s kamp.

5 mål og kåret til banens beste av partysvensken i sekretariatet.

Dette var kampen Kasper Kristensen drakk vann helt opp på elitenåvå.

Det var en fryd å være med på dette “live”.

Takk 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg