Visst pokker skal foreldre sende unga på skolen; Helt uten fordømmelse fra mammapolitiet

Hvem stoler du mest på? Myndighetene og Folkehelseinstituttet eller selverklærte eksperter i kommentarfelt inklusive det sterkt herjende regjerende fordømmende mammapolitiet?

Nå er det bestemt.
Barnehager har startet og skoler starter nå på mandag. 1-4 trinn i første omgang. Det har myndighetene bestemt. Ikke skolene v/rektor, ikke kommunen v/ordfører, det har regjeringen med utdanningsministeren, helseminister og statsminister i spissen bestemt. De har heller ikke bare bestemt seg for dette over et glass rødvin mens de så på Nytt på Nytt uten publikum, de har rådført seg og gjort veloverveide vurderinger.

Det hjelper selvsagt ikke for mammapolitiet og ekspertene i kommentarfeltene. «Idioter hele gjengen, regjeringen kan ikke noe». «Mitt barn skal ikke være prøvekanin».

Seriøst: Tror dere virkelig regjeringen vil gamble med ungenes liv? Dette blir gjort fordi man anser det som best for barna og tryggeste måte å forsøke starte opp samfunnet igjen.

Hvem er alle disse folkene egentlig som tror at de som privatpersoner vet så uendelig mye bedre enn folk som jobber med epidemier etc?

Jeg vet jo selvsagt at mange av ekspertene der ute har både to og tre eksamener samt mastergrader i nær sagt alt som finnes tatt på Livets Harde Skole over x-antall år. De popper frem ved alle slike hendelser og øser ut sin visdom.
Det finnes tydeligvis ikke noe tema folkene fra LHS ikke kan motargumenter spesielt myndighetene i.
I «starte skole saken» er de så backet opp av representanter fra både mammapolitiet og kjendis-parken av foreldre. «Jeg er skeptisk» uttaler en komiker.

Toppen av kransekaka er vel blogger/influencer Pilotfrue med mann som er så skeptiske at de holder barnet hjemme..og de har au-pair…

Det er ikke sånn at ungene slippes inn på skolen som pre-korona.. Det er opplegg på opplegg, og opplegget er tilpasset ungene og de ansatte for at det skal være trygt.

Sender man ikke barna på skolen krever skolen lege-erklæring på hvorfor. Det betyr at skolene og myndighetene mener det er trygt og viktig for ungene.

Send unga på skolen.
Drit i folka fra LHS og mammapolitiet

.

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg