Winter Classic 2022: Dette er Ringerike Geriatriks

Ringerike Geriatriks stiller følgende lag torsdag 29 desember

Dagen da ribbefettet skal svettes ut nærmer seg. I 7 lange og 7 brede dager har ikke gutta gjort annet enn å dorske seg med god mat og godt drikke.
3 femmere skal opp mot «unggutta» på Norsemen. Vil rutinen seire nok en gang, eller er dette kampen da Norsemen for aller første gang skal tukte Geriatriks.
Gæmlisene skal gjøre så godt de kan for nok en gang for å beholde skryte-rettighetene nok et halvår.

Det spørs hva slags dag cost-to-cost Gulbrandsens har.. hvordan coach Krydsby gjør det.. om rumpe-klaps Ask er i form, etc etc..

 

Ringerike Geriatriks 

 

Målvakt:

Kenneth Egeli.

Målvakt på godt og vondt. Masse godt, egentlig mest godt, men og litt vondt.. og så skikkelig drit møkk forbanna hver gang Gulbrandsen skyter’n i maska.

 

Utespillere: 

 

Morten Dalen.

Meget rutinert optiker og eks materialforvalter som endelig er back in business på banen som spiller. Morten stresser ikke med noe på banen, og innimellom dribler han motstandere såpass langsomt at han tar synstest på de samtidig.

 

Tom Mosengen

Topptrent-alibiet på oldboys inntil Løken, Gabba og Aschim ble gamle nok. Tom er uansett den +50 sprekeste spilleren av oss. Mest blid når han får pasning på backen i offensiv sone. Minst blid når tversovern i egen sone går feil og det blir baklengs.

 

Per Øyvind Johansen

Per Øyvind er en scoringsmaskin. Per Øyvind sin avsluttede divisjonskarriere for noen sesonger siden betydde også nye lavere budsjetter på legevakt og sykemeldingsfronten på Leiv Vidar. Her snakker vi kjekskropp. Bøye seg for å plukke opp puck skjer max en gang pr trening. Per Øyvind skyter i høyre kryss. Nesten alltid.

 

Ulrich Falkeid

Mannen med dobbel strikkmotor… hvert fall tidligere. Litt mer pust og pes nå.  Vet du ikke hva du har gjort feil, så vet Ulrich det. Ekspert på fore-check gjenvinning av puck samt henging i slottet uten å få pasning.

 

Jim Gallagher

Spiller som etter 36 sesonger som back helst ikke beveger seg nedenfor blålinje lenger (synsbedrag). Anklages for lusing… parerer med “starte tidlig på impuls”. Relativt glad i å score mål samt prøve på luke… det siste vet alle, derfor ekstra øl til kvelds når han får det til.

 

Marius Ulseth

Oldboys alibi for deltakelse fra toppidretten til bånn i bøtta idretten. Marius med matcher på høyeste nivå i Norge (vel, det var på Lillehammer dah..). Styrer backmakker med hard hånd ute på isen. Største savn fra toppidretten nå: kaffe i gardern og godt med surre-tid før og etter trening.

 

Anders Eskeland

Dørvakta vår.. like god i mål som utpå isen. Blir styrt av backmakker Ulseth. Verdensmester i litt for sen inn i taklinger. Oldboys sin beste rekrutterer av tilskuere fra Krøderen.. med og uten blåsetut. Skyter helst knestående.

 

Tommy Løken

Tidligere 1-divspiller for klubben. Oldboy ser mer verdi i Tommy enn å kun sette’n utpå i boxplay, så nå hagler måla inn forover og. Nå er Tommy en rolig og sindig oldboysspiller med barn på et av U-noe laga i klubben. Trenger oldboys en til å gå fort på skøyter sender vi utpå Tommy.

 

Ole Gabriel Rasch

Tidligere proff-syklist og senter på divisjonslaget i 2-3-4 div som har gjort comeback..eller det gjør han forresten hver gang han er hjemme fra proff-syklist-opplegget han driver med. Gabba har flere comeback enn Kizz og Kjell Bekkelund tilsammen. Gabba kan mye, blir aldri sliten, men skyte kan han ikke.

 

Henning Hansen

Gitter-gutten pga forsøk på å spise et par skøyter i fart og fall. Ferdig med å spise suppe nå, så denna jula blir det vanlig mat på feil-vei Hansen. Bråsvinger Hansen i spillet ere best å lukke øya hvis du ikke har visir, da kommer nemlig dryss og drypp av hårprodukter flygende.

 

Johan Eskelund

Solid back med solid skjegg. Skyter hardere pasninger enn andre skyter slagskudd. Tryggeste plass når Johan lader til skudd…  ligge flatt på isen.

 

Christer Jordbru

Trent for en uke siden, eller et år siden, spiller ingen rolle, Christer er like god. Synes ikke at han har vært borte et sekund. Ekspert på god-bølking av motstandere.. derfor liker han og å spille 6-div for på oldboys ere ikke lov.

 

Richard Aschim

Tattovert treningsjunkie med hipster-skjegg. Er det mulig å få startet en krangel..ja da skjer det rundt og med Richard. Har utviklet et godt håndleddskudd.. nå mangler det bare å få pucken når han er på skuddhold.

 

Runar Bækkevold

Oldboys sprekeste. Brannmann som trener 14 dager i uka..minst. Skøyteteknikk som burde være pensum på elitenivå. Innehaver av den legendariske uttalelse: «er det noen som gidder gjøre dette, eller skal jeg gjøre det sjøl?».

 

Trond Werner Olsen

Poteten i laget. Litt preget av Lillehammer for tiden, men Trond er en survivor som tilogmed har begynt å pendle til storbyen på jobb. Oldboys sin egen globetrotter.  Trenger vi han utpå, så spiller han utpå. Trenger vi han i mål, ja så står han lett motvillig i mål.

 

 

Forfallsreserver… og da banemannskap/lagledere/tilskuere om de er i hallen:

Per Christian Bjerke

Jarle Skotte Hansen

Martin Parthaugen

Steffen Strømsnes

 

(alle har seff lov å møte opp og så være med på den sedvanlige banketten etterpå)

 

 

(897)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg