Winter-Classic is coming.. 16 desember 16.00.

Ringerike Geriatriks – Hringariki Norsemen, Schjongshallen

Selvfølgelig gratis inngang

Dette er dagen da familie, venner, bekjente, kjærester, samboer, koner, barn, ishockeyglade, idrettsglade, nyskjerrige, osv osv kan komme i Schjongshallen og se 2 lag med ishockeyglade mosjonister nok en gang spille en kamp der man vinner retten til neste 6 måneders “vi vant” skryting og ædda-bædda.

Kampen i år kommer til å bety mye da vi for en gangs skyld kan spille av oss mye skit før vi setter i gang med fett-inntaket i jula.

 

Geriatriks og Norsemen tar ansvar og sørger for glitrende underholdning på hjemmebane så ikke abstinensene etter topp-hockey blir for store for de aller fleste som pleier gå på hjemmekamper.

Se bare her:

Ringerike spiller hjemme 7 des mot Vålerenga, så borte mot Frisk Asker 9 desember.. Så er det faktisk ikke kamp før den 19 desember, som er hjemme mot Stjernen.

Det betyr jo en glippe på hjemmekamper på 12 dager… HVIS du da ikke straks setter lørdag 16 desember klokka 16.00 i kalenderen. Lørdagen blir jo da som en oppvarming av publikumsskillsa før Stjernen altså kommer påfølgende tirsdag.

 

Det er i disse kampene man skiller klinten fra hveten.. buse fra snørr.. pølse fra lompe.. Det er i disse kampene man ser skudd, finter, fall, flippa-floppa-mista-puck og alle mulige andre tilstander i hockey. Det er i disse kampene man ser hvem som virkelig vil… og hvem som gleder seg mest til mat og børst etter kampen.

Det er bare å notere i kalenderen.

Denne bør du nok møte opp for å få sett.. for tv2Play har den nok ikke på sendeskjemaet sitt.. og tipper Ringblad/Direktesport også lar denne forbigå i stillhet. Kampen er en perfekt oppvarmingsmatch før Stjernen med Cangelosi, Piccinich, Greven og andre notabiliteter dukker opp noen dager senere.

Begge lag håper nok en gang på fullt hus og stormende jubel. Koner, samboere, kjærester, barn, barnebarn, besteforeldre, tanter, onkler, naboer, venner, fiender, elskere og elskerinner (de bør sikkert sitte på bortefeltet), kort sagt ønskes alle velkomne til denne dagen da vinner-ære er viktigere enn hva resultatet i tall egentlig blir.

 

Kampen spilles over 3×20 min effektiv tid. Ved uavgjort fulltid gåes det rett på straffekonk (sudden death er ikke bra for folk litt opp i alder.. sudden death på oldboysnivå kan faktisk bety at en eller annen har daua av hjerteinfarkt).

 

Program for dagen:

-oppvarming 15.20 – 15.40

-kampstart 16.00

-felles foring i 20-draget : ribbetallerken

-skryt og rør om kampens prestasjoner, samt balansering av væsketapet skjer kontinuerlig

 

Hva trenger vi:

-dommer : Stian Gulbrandsen (Mulig vi bør ha en til i tilfelle eldste Gulbrandsen har litt regel-demens). Da er Marius Myrhagen med og.

-iskjører : Jo Erik Gullen

-klokkefører : Olav Risan (trenger bittelitt opplæring)

-speaker : Monica Svingerud

-musikk: Katrine Møtteberg

-målkamera:

-en til hver utvisningsboks : Steffen Mykland og Marius Naume

-kioskpersonale: Berit Wear

 

Frivillige sender meg en melding på messenger.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg