Winter Classic nærmer seg. Kun 3 dager igjen.

Ringerike Geriatriks spisser formen inn mot lørdag 28 des klokka 18.00

Schjongshallen er stedet. Arenaen vil flomme over av rutine som langt overgår all ishockey som noen gang er spilt i samme hall.. vi snakker da selvsagt om alder og ikke om noe som helst annet.

Laget begynner å bli klart, på tross av enkelte som tydeligvis trenger fred og indre sinnsro før de kan besvare en enkelt sms om deltakelse eller ikke.. ja eller så må de konse skikkelig så de ikke sender meg sms’r som egentlig skulle til frua…. “sjokka-emoji + latter-emoji”..

Kampen begynner som skrevet over her klokka 18.00-ish.. ække så nøye, ingen etter oss, men vi tar sikte på å begynne 18.00. Så går det ingen sikringer hos dere med utpreget ocd på klokkeslett etc.

Kampen spilles over 3×20 min effektiv tid med oldboys-regler sånn cirka. Det betyr at rene taklinger og skikkelige slagskudd ikke er lov, men kamp om puck og løfte kølla i knehøyde for skudd er innafor. Geriatrikstroppen har alle sammen drevet med egentrening i julen for å være klare som nykokte egg til denne bataljen mot topp-trente pappaer-som-ikke-er-pappaer-alle-sammen, (hvert fall ikke som de vet om)som nå heter Hringariki Norsemen. Oldboys har løftet mye duggfrisk og julepapir for å holde bicepsen vedlike. Knebøy foran ovnen for å se om maten er ferdig samt 3 push-ups hver gang man tryna på glatta og ikke knakk lårhalsen.

Dette er en kamp på blodig alvor…vel minus blod da helst.. så da er det vel en kamp på alvor da.. Noe dommer(e) også skal ha med seg. Ingen utvisninger for skeiv pannelugg eller urent trav. Ingen utvisninger for å ta igjen for lite lommepenger osv. Halve Norsemen går det rykter om at droppa ribba og satt og knasket dverg-kålhuer (rosenkål) på julaften for å ikke legge på seg unødig.. det skal de ta igjen etter matchen.

 

Ringerike Geriatriks stiller (foreløpig) følgende lag:

Kenneth Egeli

Anders Eskeland, Tom Mosengen, Roy Landberg, Ulrich Falkeid, Jim Gallagher

Sondre Skar, Morten Dalen, Jarle S. Hansen, Henning Hansen, Runar Bækkevold

Christer Jordbru, Jacob Friestad, Trond W. Olsen, Steffen Tinholt, Terje Larsen

 

Hringariki Norsemen stiller følgende lag:

vet ikke.. spiller ikke på det laget.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg