Mener du at alle legninger skal ha samme rettigheter?

Dette ble altså ytret av en litt eldre herremann (med avsky følte jeg)  som var med i en diskusjon på Facebook, på siden til Jostein Rensel, en Krf-politiker og kristendemokrat, i dagene etter at Kjell Ingolf Ropstad ble utnevnt til ny barne- og familieminister og ikke likestillingsminister.

Den samme mannen startet “hele ballet” med å si noe ala “jeg gleder meg til vi heterofile kan starte et tog, kle oss ut og spjåke oss gjennom Oslos gater”. Denne karen viste altså null forståelse for hva Pride egentlig handlet om og i løpet av diskusjonen kommer så : “så du mener at alle legninger skal ha samme rettigheter??” og da han får til svar at det skal de selvfølgelig så blander han inn pedofili og nekrofili.

Det er ikke vanskelig å konkludere med at denne mannen må ha en eller flere litt for løse skruer, men det som er farlig er om det finnes mange som han som har et snev av den samme holdningen til mennesker som ikke er A4 mann-kvinne, og som nå får innpass på Stortinget. Dessverre er Kjell Ingolf Ropstad i mine øyne en av disse. Han har fått en ministerpost skreddersydd for seg ved at han slipper ta stilling til likestilling etc. Joda, han sier han skal jobbe for alle konstellasjoner av familier for barnas skyld, men når man i dag leser i avisene følgende:

***Trossamfunnet til statsråd Kjell Ingolf Ropstad er medlem av et forum som arbeider med å «hjelpe mennesker med uønsket seksuell orientering» til å endre seg***

***Nettverket kaller seg et tverrkirkelig kontaktforum, som har som formål å hjelpe homofile, lesbiske, bifile og transseksuelle å endre seg***

Kjell Ingolf Ropstad sier selvsagt at han ikke alltid er enig i det kirken hans står for, men har han sagt at han er uenig? Han sier hele tiden at han er valgt inn på en plattform regjeringen har satt, men det sir da ikke noe om hva han står for som menneske inn i ministerposten.

Som minister bør Kjell Ingolf Ropstad i mine øyne stå rakrygget opp og avkrefte, uten politikersvada og våsesnakk, at han mener at det skal jobbes for å endre homofile, lesbiske, bifile og transseksuelles legning. Han bør samtidig gi til kjenne til det norske folk at han som barne- og familieminister ikke har noe med hvem man elsker eller hvordan man elsker sålenge barna har det bra.

Selv om Ropstad ikke vil gå i Pride-toget bør han også gjøre det klart for sine kristenfølgere at Pride på ingen måte handler om å spjåke seg ut bare for å gjøre det.

Les også: Selvfølgelig kjemper ikke kvinner for å kunne abortere hele tiden.

Jeg tipper KFR milevis under sperregrensa ved neste valg om ikke de offentlige kristen-politikerne står frem og gir de gamle holdningene som nå vises enkelte steder et realt tupp i ræva.

Når jeg tenker meg om… det er kanskje like greit…

Så får de modernisert partiet og holdninger til medmennesker litt…

 

2 kommentarer
  1. Til Tv2 nyhetene har Ropstad uttalt at- Han understreker at han ønsker et romslig samfunn for alle, og påpeker også at tros- og livssynsfrihet er viktig for ham.
   OK, skulle også likt å vite hvor romslig denne karen er, det tror jeg menigheten hans også vil vite. Livssynsfrihet er viktig, men hvor skjult kan ditt syn på religion være når man har ministerpost og er i regjering? Ønsker KRF langt under sperregrensa de kommende valg, både kommune og etter hvert stortingsvalg.

   1. Jeg så også et intervju der han forfektet det samme. Jeg tror ikke noe på han eller hans følgere inn i dette. Tror det blir mye smug-jobbing her nå. Del gjerne innlegget om du er på FB etc.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg