Okay, så nå bor jeg altså i Viken Fylke nå…

Det er godt stortingspolitikerne ikke har all verden å drive med slik at de kunne jobbe lenge og vel med å komme opp med denne brillefine inndelingen av nye fylker.

Viken altså.. fylket som har et våpenskjold som ligner på en oppkappa torsk består av gamle Buskerud, Akershus og Østfold. Selvfølgelig helt naturlig å slå sammen disse 3 fylkene. Natur, værforhold etc er jo kliss likt i disse 3 fylkene året rundt…

Finnes jo ikke noe mer naturlig enn et fylke inndelt slik.

Hovedsete i dette fylket skal ligge i tamtaratamtadaaam Oslo gitt…

Ikke nok med at vi her på Ringerike tidligere hadde Drammen som fylkeshovedstad og hadde flaks om vi fikk spesielt mer enn knapper og glansbilder fra den kanten… nå skal vi sammen med alle de andre kommunene slåss om gunst fra et fylkeshovedsete som ikke engang ligger i fylket. Svelvik, Jevnaker og Lunner har så flaks at de har blitt innlemmet i dette grandiose fylket de også.

Heldigvis har noen politikere det som et oppskrevet mål at dette fylket skal oppløses så snart det er politisk flertallsmulig fordi det er en oppkonstruert greie..litt sånn som den norske forsvarsevnen mot Russland, og vi skal tilbake til Buskerud, Østfold og Akershus igjen. Dette fylket er tilogmed et dummere påfunn enn det fylkespolitikerne i Drammen klarte å få til i Hønefoss da de laget Norges dummeste gågate

Da får det så være at eneste gang Ringerike/Hønefoss har noe med fylkespolitikere å gjøre er da de drar tidlig på fjellet på torsdager… og dermed også kan konkludere med at det er ikke noe kø på E16 til fjells.

På tross av at jeg helt klart mener at Ishockey boikottes av bandyfolk i Drammen kommune tror jeg faktisk det er bedre å ha det som vi hadde det. Jada, jeg vet at Drammen kommune og fylkeskommunen ikke er det samme… men det er nok et overtall av Drammensympatisører.

Nåvel…

Heia de som vil få dette tilbake… Buskerud og sånn altså…

 

og ps!!

Volda…

hva tenkte dere med a.. eller skal rettere sagt..

Hva tenkte han som lagde dette på? 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg