Vaksinemotstand – trussel mot folkehelsen

Med hvilken rett leker du med helsa til andres barn?

Vi har i Norge et vaksinasjonsprogram som skal tilbys alle barn. Det starter helt fra fødsel av og fortsetter oppover i barne- og ungdomsårene. Norges vaksineprogram strekker seg helt tilbake til 46-47 da BCG vaksinen, altså vaksine mot tuberkulose kom. Frem til 95 var den faktisk påbudt i Norge, men er nå en del av det frivillige vaksinasjonsprogrammet. Andre sykdommer det vaksineres mot er feks difteri, kikhoste, polio, meslinger, røde hunder, kusma for å nevne noen. Spedbarn starter med rotavirusvaksine som skal hjelpe mot alvorlige tarminfeksjoner.

Du leste riktig litt lenger opp. Det er frivillig å vaksinere sine barn.

Men er det spesielt lurt å ikke gjøre det? 

Hva er det vi ser og kan lese mer og mer om i mediene nå, jo det er at meslinger er på full vei tilbake. Meslingevaksinen som ble innført i 1969 og har nærmest utradert tilfeller av dette i Norge er nå altså på full fart tilbake fordi folk rett og slett leker med egne og andre barns helse. Jeg går egentlig så langt som å si: Hvor dumme går det an å bli? Vil vi ha tilbake meslinger, kusma, røde hunder, polio, tuberkulose etc?

 

Les også: Hva vet du egentlig om den som er syk?

 

Det er ikke kvikksølv i vaksinene lenger!!

Dette er jo ett av ankerpunktene til anti-vaksinasjonsfolka.. Dette er feil!  Det var ørsmå doser i vaksinene tidligere på grunn av konservering og bakteriedreping, men etter 1997 kommer vaksiner i engangsdoser og kvikksølv er da ikke nødvendig lenger. Det er bitte-bitte-bittelitt kvikksølv i svineinfluensa-vaksine…men det er så lite at det betyr null og nada for helsa.

 

Du leker jo med helsa til andre sine barn

“barnet mitt tåler ikke vaksine, h*n ble dritsyk av vaksinen”.. Hørt den før?  Tror du at de som sier dette er 100% klar over hva vaksine egentlig er? Det å bli vaksinert betyr kort og godt at man gir kroppen en bitteliten del av selve sykdommen slik at kroppens immunforsvar skal lære seg hva dette er og hvordan den skal bekjempes. Dette husker så kroppen om man faktisk blir smittet av noen og har derfor “verktøyet” til å ta knekken på det. Så om ditt barn ble “dritsjuk” av vaksine mot meslinger, ja da ble barnet “dritsjukt” av en bitteliten del av sykdommen..har du tenkt på hvor sykt barnet ditt kunne blitt om kroppen ikke visste hva dette var når den 5 år etterpå ble smittet av for eksempel meslinger?

Her er link til Norsk HelseInformatikk.. les om vaksineprogrammet HER 

Det finnes faktisk en del barn og ungdom som har sykdommer som gjør at de ikke kan vaksineres, enten enda eller i det hele tatt. De skal jo også få være en del av samfunnet. Hvor egoistisk er du da ikke om du lar være å vaksinere ditt friske barn med alle de farer det medfører for ditt eget barn og de barna som blir dødssyke av de sykdommene alle burde ha tatt vaksine mot.

 

Og apropos dette: Syke barn er mareritt for pensjonister!

 

Dessverre finnes det kjendiser, bloggere, hipstere, skuespillere, personligheter som står frem og fronter dette med å ikke vaksinere barna sine. Jeg klarer ikke tenke annet enn at de er uvitende, arrogante, egoistiske, tankeløse og alt annet som beskriver en holdning til folkehelsen og medborgere i Norge som “jeg driter i ungene deres jeg vel”. Det finnes også grupper på nett selvsagt som tuter ørene fulle på folk med propaganda som skal skape en anti-vaksine-holdning.

En lege sa: “For meg er det hull i hode at du som mot/far vil utsette barnet ditt for livsfare ved å ikke vaksinere”.

Jeg er helt enig.

Skjerpings Norge: Vi vil ikke ha all den dritten tilbake!!

 

Les gjerne: En mann forelsker seg ikke i kjønnsleppa di

Les gjerne: Nei, jeg vil ikke ha sykemelding, jeg vil ha hjelp

Les gjerne: Men, du kan jo bare….

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg