Jeg gir mannen et ansikt!

Ehh.. og en rompe og en penis…


 

….ja, og et lite blåmerke helt på slutten…

Det er ikke til å komme bort fra at det gir en viss god-følelse å se klikktallene på en blogg fyke i været, ikke like mye som SophieElise og alle andre av disse såkalte rosa- sminke- outfit og fitnessbloggerne selvsagt, men ganske så greit oppover skalaen. Men, mye vil ha mer, og spesielt da det glinser i øynene på fruen og hun straks starter bloggen rikbloggfrue for å kunne slutte i jobben sin som lærer og bare bruke penger og fluffe puter mens pengene fra denne bloggen renner inn.

Hvorfor havnet jeg så på topplisten? Jo, jeg skrev følgende innlegg: En mann forelsker seg ikke i kjønnsleppa di. Dette er et innlegg der jeg rett og slett prøver å fortelle jenter/damer/kvinner at det er ikke nødvendig å forandre på alt mulig ved kroppen. Les gjerne innlegget, del det om du er enig og vil at så mange som mulig av ungjenter i norges land skal få dette med seg. Til nå har 35 tusen mennesker lest dette..jeg skulle ønske 350 tusen hadde lest..  Hei VG, Dagbladet og Aftenposten… Kjør artikkel!! Ikke bare fordi jeg da hadde kunnet ta meg av denne utfordringen på strak arm:


men spesielt fordi jeg er oppriktig lei meg for at det går unge mennesker rundt i dette landet og tror det finnes en fasit på hvordan man skal se ut. Når det er sagt; Jeg blir absolutt ikke lei meg for om SAS kommer på banen her og sponser flybilletter, helst 1 klasse, på en eks-flyvertinne m/mann i ekte toppbloggerstil. (gjerne også SAS-Hotell i Dublin også) Vi skal nok skryte hemningsløst av SAS om det skjer. Nå får vi se da om alle de, nå over 300 personene, som har klikket “liker” sørger for lesere og klikkorama slik at jeg kan ta med min kjære rikbloggfrue til Dublin igjen.

Nåvel:

Innlegget nevnt over har fått mange kommentarer, takk så mye for det for det. Men, jeg er selvsagt ikke ferdig med å stå frem for for mannen. Rett og slett gi mannen et ansikt, eller i dette tilfellet da en rompe og en penis..

Er det noe en mann stort sett ikke vil så er det å gå til legen. Det lar vi være inntil vi blir jaget dit. Men, noen ganger må man bare, som jeg opplevde for noen år siden. Dette er kanskje den flaueste opplevelsen jeg noensinne har hatt; innlegget: En mann, En rompe, En lege! 

For halvannet år siden tok jeg så steget og lot fruen, altså rikbloggfrue, få sjansen til å slutte med hormoner etc i kroppen. Jeg bestilte time hos en snipp-snipp-doktor. Steriliseringsprosessen ble selvsagt behørig blogget om: En mann, En pung, En skalpell!

For noen år siden leste jeg en nord-norsk sak om menn og bruk av hårfjerningskrem. Det er ikke noe hemmelighet at jeg lå i fosterstilling av latter etter å ha lest den saken. I ettertid av dette så tok jeg den teksten og bokmålifiserte den: En mann og hårfjerning i intime soner!

Den siste saken jeg vil dele med dere er en skikkelig mannemann-sak. Fikse ting sjæl sak. Nuff said: Når oppvaskmaskinen ikke vil starte!!  (banna bein, denne har mange spart mye penger på)

Del, del, del, Les og del !!!

…og om du mener du har lest noe jeg har skrevet før… kanskje det var denne: Skjære unge mennesker i dagens Norge.. Jeg er like forbanna på skjøtt, skjino og skjærlighet enda jeg…

 


Jeg lovte et lite blåmerke…. Dette er låret/hofta mi for noen dager siden….
 

#sex #kropp #vagina #kjønnsleppe #pupper #rompe #penis #skalpell #hårfjerning #mann #menn #kvinne #dame #jente #SAS #Dublin

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg