Det er en kokkejævel på bloggtoppen

Endelig en motvekt til Paradise-klikken på topp

Nå skal det sies at det er ikke noe solskinnshistorie som har ført mannen inn i bloggosfæren, det kan du klikke inn og lese om selv, men endelig er det altså en fyr på plass som ikke gjør annet enn å skrive om seg selv, familie og mat og samtidig plasserer seg på topp av listen. Foreløpig ingen sell-outs til diverse greier som jeg kan se. Det er en fryd å se at han danker ut click-bait-dronningene som holder hoff på toppen av lista støtt og stadig.

Gratulerer til Kokkejævelen fra meg.

Men, tenkte jeg, da jeg jeg leste litt i bloggen hans og så oppskrift på pizza og annet… “kan han, så kan jeg”… så her kommer en samling av mine kulinariske kokkekunster (helt sant) nedskrevet for all fremtid slik at noen og enhver kan utvide sitt repertoar innenfor mat.

 

Here we go:

Alle vet jo at fisk er fisk, kjøtt er mat.. Her er innlegget “Biff er kjøtt, kjøtt er mat” bare som oppvarming.

 

Kokkejævelen har som sagt lagt ut sin oppskrift på pizza.. det har da jeg og det.. tilogmed en detaljert beskrivelse av hvordan man lager pizza fra bunn. Bilder også selvsagt slik at selv Jokke i Pondus kunne fulgt oppskriften. Innelgget heter “Hjemmelaget pizza fra bunn”.

 

“Wok for dummies”.. Denne trenger strengt tatt ingen nærmere forklaring. Tilogmed de som må ringe til mamma (ikke min mamma da, sin egen) for å spørre om hvordan man lager wienerpølser skjønner denne.

 

Det begynner å bli kaldt ute (faen), men en god ting med høsten og vinteren er pinnekjøtt. Snaddermat de luxe… men det må gjøres ordentlig. Ikke noe juks eller Hellstrømsk påfunn…det skal være som alltdi før. Innlegget “Pinnekjøtt på 1-2-3” gir deg alt du trenger av info for å kunne nyte denne retten.

 

Vår-suppe, sommer-suppe, høst-suppe, jule-suppe eller “adventssuppe” som jeg kalte det en gang.. Enjoy!!

 

“Da vi fanget og tilberedte kalkun”… en dramatisk gjenfortelling av en blodig affære med innslag av barbarisme og sylkvasse klør og tenner…

 

Fysen på frokost? “Beggstykker” er helt klart noe for deg. Dette er så simpelt og enkelt at selv barna kan lage.

 

Har du ikke lyst på beggstykker til frokost så er kanskje heller “muffstykker” noe for deg.

 

Igjen:

Gratulerer Kokkejævel!

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg